Levering, retourzending en omruiling


Levering 
Lange Dame behandelt alle orders op volgorde van binnenkomst. Zodra een betaling bij ons binnen is, wordt de bestelling met de grootste zorg verpakt en per Post.nl verzonden. 

Lange Dame rekent binnen Nederland aan portokosten voor het verzenden van webbestellingen 4,95.  Er wordt bij het inscannen van je verzendlabel automatisch een Track & Trace code naar je gezonden, zodat je je pakket kunt volgen. Voor het verzenden naar het buitenland worden andere tarieven gehanteerd. De tarieven naar het buitenland worden zichtbaar bij het afrekenen van de bestelling.

Waarom niet gratis verzenden? Dit is heel eenvoudig: de kosten die worden gemaakt voor het verzenden via Post.nl moeten op de een of andere manier betaald worden. De grote webwinkels versturen enorm veel pakketten per jaar en kunnen veel lagere tarieven bedingen dan een kleine speciaalzaak als Lange Dame. Wij versturen namelijk veel minder pakketten per jaar en betalen de normale verzendtarieven. Daarom berekenen we (een gedeelte van de) verzendkosten. 

Lange Dame is niet verantwoordelijk voor het zoekraken van verstuurde pakketten. 


Retourzending 
Artikel(en) kunnen worden geretourneerd binnen 7 dagen na verzenddatum. Het poststempel is bepalend. Het bestelformulier, dat aan de bestelling is toegevoegd, graag ingevuld meesturen.

De kosten van de retourzending zijn altijd voor rekening van de klant. Lange Dame accepteert geen ongefrankeerde retouren. Te weinig of ongefrankeerde zendingen worden in rekeninggebracht. Een retourpakket blijft de verantwoordelijkheid van de klant tot het ons heeft bereikt. Retourneer bij voorkeur via Post.nl. Vraag daarbij om een pakketzegel, zodat de verzendstatus is te traceren via www.trackentrace.nl. 


Omruiling

Omruilen van een artikel voor een andere maat kan door opnieuw een bestelling te plaatsen in onze webshop.
  

Retouren worden alleen geaccepteerd indien het artikel ongedragen en onbeschadigd wordt aangeboden, voorzien van aangehechte prijskaart en labels. Eventuele schade wordt bij de klant in rekening gebracht. 

Na ontvangst van de retourzending zal de terugbetaling binnen 1-3 werkdagen plaatsvinden op het door u aangegeven rekeningnummer of via mollie. 

 

Let op: 

Afgeprijsde artikelen die via de webwinkel zijn besteld kunnen worden teruggezonden.

Niet goed geld terug!