Geschiedenis

In 2011 in Winschoten begonnen als Lange Dame en in 2015 gestart met een 2de filiaal in de stad Groningen. Door een brand in november 2017 boven het filiaal in Groningen is de hele collectie en inventaris verloren gegaan en moesten de deuren in Groningen gedwongen dicht.
Echter Diana Smith, de eigenaresse, is niet bij de pakken neer gaan zitten. In tegendeel, ze heeft haar droom, een totaalconcept voor mode voor lange vrouwen én mannen, eerder dan gepland kunnen verwezelijken!
Op 14 maart 2018 heeft Diana de deuren geopend van een nieuw en groter pand in de stad Groningen, namelijk aan de Carolieweg 23. De naam Lange Dame is veranderd in LOOKS FOR TALL, aangezien er naast kleding voor lange vrouwen ook kleding voor lange mannen tot het assortiment is gaan horen. Evenals schoenen in grote maten, t/m maat 46 voor vrouwen en t/m maat 52 voor mannen.
Echter na 1,5 jaar heeft ze besloten om naar de basis terug te keren. Vanaf 12 september 2019 is het weer Lange Dame. Terug naar de basis. Een kledingwinkel alleen voor lange vrouwen bevalt haar toch het beste.

 

Broeken, bovenkleding, jurken, jassen op lengte.

Bij Lange Dame in de stad Groningen zul je broeken aantreffen in de lengtematen 36 en 38 én bovenkleding die passend is voor lange vrouwen (tops, blouses, shirts, colberts en lange jassen etc.). Dit betekent dat de taille op de juiste plek zit en de mouwen lang genoeg zijn. De confectie is geheel aangepast aan de lichaamsbouw van lange vrouwen.
 
Voor alle leeftijden en diverse stijlen en merken!
 
Lange Dame selecteert kleding kritisch op geschiktheid voor haar klanten. Ook wordt er kleding ontworpen en gemaakt onder eigen label om nog beter aan de wensen van lange vrouwen tegemoet te komen. Kwaliteit en pasvorm zijn de belangrijkste criteria.

Diana weet uit ervaring, met haar 1.92m., hoe moeilijk het is om voor lange vrouwen passende en leuke kleding te vinden. Zo is ze in 2011 haar eigen bedrijf begonnen.
Laat je verrassen en kom gewoon gezellig langs. De koffie en thee staat klaar.
  
Graag tot ziens bij Lange Dame of kijk in de webshop!
 
Merken dames:
O.a. Mac, LTB, Stark, Ascari, CMK, Cross, Mavi, Brigg, Fuchs Schmitt, Yest, Wonderjeans, Lange Dame.