NIEUWS (24/1/2018)

Opening Looks for Tall

woensdag 14 maart Carolieweg 23 in Groningen.

 

NIEUWS (17-1-2018)

Volgende week komt de stukadoor! Het schiet al lekker op in ons nieuwe filiaal in Groningen van Looks for Tall.

In Winschoten blijven we Lange Dame heten, omdat we daar alleen dameskleding blijven verkopen. 

 

NIEUWS (5-1-2018)

Inmiddels heeft Lange Dame een nieuw pand gevonden en we hebben besloten om niet terug te keren naar Carolieweg 16.

Ons nieuw adres zal zijn CAROLIEWEG 23 in Groningen. We gaan dus wel in dezelfde straat verder, maar je zal ons iets verderop in de straat kunnen vinden (vanaf de HEMA). 

Momenteel wordt er hard gewerkt om de winkel verkoopklaar te maken.

 

We zijn ontzettend blij met deze plek, omdat deze meer mogelijkheden voor ons biedt. We zullen in dit pand ook schoenen in grote maten gaan verkopen en kleding voor lange mannen. En Lange Dame gaat als merk verder binnen dit concept. Onze winkel aan de Carolieweg 23 gaat heten: Looks for Tall.

 

NIEUWS (19/11/2-17)

Wegens rook en waterschade  is Lange Dame in Groningen tijdelijk gesloten. In het pand waar Lange Dame is gevestigd brak op een van de bovenverdiepingen op zondag 19/11/17 brand uit. De gehele collectie van de winkel in Groningen is hierdoor verloren gegaan. Gelukkig hebben we in Winschoten nog voorraad om onze klanten zo goed mogelijk te kunnen bedienen. Indien er een maat niet is kun je telefonisch of per mail contact met ons opnemen, zodat we kunnen kijken of dit  artikel nog op voorraad ligt bij een van onze leveranciers. We willen dit artikel dan graag voor je bestellen.