BROEKEN VAN CHIARICO LANGE VROUWEN LENGTEMAAT 37

 

Nu ook bij Lange Dame in de collectie: het merk CHIARICO.

Chiarico heeft speciaal voor ons een aantal items ontworpen. Speciaal voor en afgestemd op wat lange meiden en vrouwen wensen en nodig hebben. Extra lengte en een pasvorm die is afgestemd op wat mooi staat als je wat langer bent dan gemiddeld. 

De designs van Chiarico kenmerken zich door de geraffineerde belijning die de sterke punten van het lichaam benadrukt, zodat elk figuur ideaal tot zijn recht komt.

De speciale technieken zorgen ervoor dat oneffenheden gecamoufleerd worden, zonder de vrouwelijke vormen te verbergen. De dubbele band op de broeken werkt corrigerend en zit zeer comfortabel omdat er uitsluitend met rekbare stoffen gewerkt wordt. 

Het voornaamste materiaal dat wordt gebruikt is viscose, omdat dit een natuurlijk product is met dezelfde eigenschappen als katoen. Een bijkomend voordeel van viscose is dat de kleur intens blijft ook na regelmatig wassen.

"Laat zien wie je bent en wees trots op je lengte." Dat is de collectie van Chiarico bij Lange Dame.

Hieronder vind je de broeken die Chiarico voor Lange Dame heeft ontworpen. Lange Dame heeft ook een aantal shirts en vesten van Chiarico in haar collectie, deze zijn te vinden onder de betreffende menukop ('shirts korte mouw' en 'vesten').


Door in het overzicht hieronder op een lange broek te klikken, krijg je een uitgebreide beschrijving van de betreffende broek met afmetingen (broeklengte, enkelwijdte, taillehoogte), foto's, samenstelling stof, etc.